aA
Klausimas

Miela Gydytoja,

Labai prašau man padėti ir išsklaidyti mano abejones. Prieš mėnesį turėjau nesaugius lytinius santykius su vaikinu. Nesu tikra, ar sprema pateko į mane, nes akto metu perpėjau jį, kad nesisaugom. Tuomet aktą nutraukėme ir santykiavom oraliniu būdu, kada ir įvyko spermos išsiveržimas. Praėjus 6 valandoms išgėriau "Postinor" tabletę, bet pakartotinai negėriau. Kitą dieną prasidėjo nelabai gausus kraujavimas, tęsės 3 dienas ( mėnesinėm sirgau 3 dienos iki akto).

Dabar mėnesinės vėluoja jau 7 diena. Dariau nėštumo testą, jis buvo neigiamas, tačiau suabejojus po 3 dienų atlikau dar vieną ir vėl buvo neigiamas ( viena juostelė ties C). Jau pora savaičių ne kaip jaučiuosi, rytais ir vakarais pykina, rytais burnoje būna kartu. Miela Gydytoja, labai prašau, pasakykit man, ar gali būt kad aš nėsčia, ar galiu pasitikėti nėštumo testais, jei padarysiu dar vieną. Kas atsitiko su mano mėnesinėm ir kodėl man bloga.

Labai dėkoju...
A.

Atsakymas

Galite būti rami. Jeigu iki šiol nėštumo testas yra neigiamas, vadinasi nėštumo nėra. Mėnesinės vėluoja dėl išgertos Postinor tabletės. Kartumas burnoje gali būti dėl virškinimo sutrikimo.

Eugenija

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.