aA
Velionė Velso princesė Diana linksmai leidžia dienas Amžinybėje ir tvirtina, kad nebuvo nužudyta, sako aiškiaregiai, kurie tikina su ja bendravę. Pasak Didžiosios Britanijos mediumų Craigo ir Jane Hamilton-Parkerių (Kreigo ir Džein Hamilton-Parkerių), 1997 metais per avariją Paryžiuje žuvusi karališkosios šeimos narė leisdavo laiką su Motina Terese bei princese Margaret, o dabar dirba su vaikais ir tuo pat metu stebi savo sūnus - princus Williamą (Viljamą) ir Harry (Harį).
Princesė Diana
Princesė Diana
Mediumai tvirtina su Dianos dvasia susisiekę Londone, kur vyko specialūs seansai, skirti prieštaringai vertinamai TV laidai "Dianos dvasia" (Spirit of Diana), kurią Amerikos televizijos rodė praėjusį sekmadienį. Laidos transliacija buvo mokama.

Laidos ištraukas kovo 10-ąją parodė ir Didžiosios Britanijos televizijos, tačiau spiritizmo seanso scenos buvo iškirptos, nes to reikalauja britų transliuotojų taisyklės.

Užmezgus kontaktą Diana esą paaiškino, kad mirties valandą ji nebuvo nėščia, tačiau ketino susituokti su draugu Dodi Fayedu (Dodžiu Fajedu), kuris žuvo drauge su ja. Be to, ji visai nesigailėjo dėl savo mirties, kuri, anot jos, tebuvo tik nelaimingas atsitikimas, teigia aiškiaregiai.

Mediumai tikina, kad velionė davė žinią, jog jai patinka karalienė Elizabeth II (Elzbieta II) ir sakė giliai širdyje vis dar tebemylinti Velso princą, nors šis jausmas ir kitoks nei tas, kurį ji jaučia D.Fayedui.

Pasak jų, Dianos dvasia prabilo apie savo slaptą aistrą kriaušių skonio ledinukams ir pranešė gerą naujieną, kad velionis jos tėvas daugiau nebemikčioja.

"Sąlygos buvo tinkamos. Meldžiausi norėdama pamatyti, ar įmanoma su ja pabendrauti, ir netrukus išvydau Dianą, - pasakojo Jane. - Labiausiai mane nustebino prasta Dianos kalba. Ji buvo kiek šiurkštoka, šiek tiek išdykėliška. Manau, kad ji anapus linksmai leidžia laiką".

Laidos vedėjas Patrickas MacNee (Patrikas Maknis) tvirtina, kad filmavimo metu dėjosi nepaaiškinami dalykai, pavyzdžiui, mikrofonas labai elektrinosi ir buvo matyti keista žalia šviesa.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.