aA
Svajoji apie naują stilių, nori išbandyti modelio darbą? Nešioti madingo dizainerio rūbus, savo nuotraukas pamatyti žurnale? Mes išpildysime tavo svajones. Nusišypsok ir dalyvauk konkurse “Tapk Lietuvos MAYBELLINE veidu”.
Dalyvavimo taisyklės

Tau 16-25 metai, tu linksma, optimistiška, draugiška ir drąsi. Atsispausdink šiame puslapyje esančią anketą (taip pat ją rasi žurnale “Panelė” Nr.3 ir MAYBELLINE kosmetikos prekybos vietose) ir ją užpildyk. Užpildytą anketą su nuotrauka, kurioje tu gražiausiai šypsaisi arba juokiesi, siųsk žurnalui “Panelė”, Latvių g. 36A, Vilnius. Laiškų lauksime iki balandžio 15 dienos.

Finalistės

Į finalą pateks 10 simpatiškiausiai besišypsančių merginų. Jų nuotraukos puikuosis žurnalo “Panelė” puslapiuose bei internetiniame puslapyje www.delfi.lt, joms MAYBELLINE vizažistės sukurs stilių, už jas balsuos interneto portalo delfi lankytojai.

Kas laukia nugalėtojos?

Nugalėtojai bus sukurtas naujas madingas stilius, ji važiuos į fotosesiją Paryžiun. Čia nugalėtoją fotografuos “Panelės” fotografas, o fotosesija bus išspausdinta žurnale. Taip pat ji dalyvaus vėlesnėse MAYBELLINE reklamos akcijose ir fotosesijose. Gal tai pirmas žingsnis į mados pasaulį? Gal naujos karjeros pradžia?