aA
Pareigūnai netrukus sulaikė įtariamuosius: Naujosios Akmenės gyventoją 15 metų T.P. ir akmeniškį 17 metų G.F. Nepilnamečiai neneigė viešėję pas Antaniną L. ir su ja lytiškai santykiavę. Tačiau abu vaikinai tvirtino, kad 43 motų moteris su jais pasimylėti sutiko pati.

Rytą išsiblaiviusi Antanina L. pareigūnams pareiškė, kad jau nori atsiimti pareiškimą dėl išžaginimo. Išgerti nevengianti ir į policijos akiratį dėl naminės degtinės laikymo jau spėjusi patekti akmeniškė sakė, kad šie jaunuoliai pas ją lankėsi ne pirmą kartą.

Šeimininkė sakė, jog nekviestų svečių įsileisti nepageidavo, tačiau šie į vidų įsibrovė patys. Namuose buvęs Antaninos L. sugyventinis susitikti su agresyviai nusiteikusiais jaunuoliais nepanoro ir puolė slėptis.

Per apklausą Antanina sakė, kad išžaginimu jaunuolius apkaltino supykusi, kam šie įsibrovė į namus. Moteris neneigė lytiškai santykiavusi su abiem nepilnamečiais. Jokių išorinių smurto žymių moters kūne nerasta. Į policiją dėl išžaginimo Antanina L. šiemet kreipėsi jau antrą kartą.

"Lietuvos rytas"