aA
Kaune per vieną dieną nuo plėšikų gatvėse nukentėjo šeši jaunuoliai, daugiausia paaugliai ir vaikai. Pirmadienio dieną Medvėgalio gatvėje, netoli geležinkelio viaduko prie 18 -metės E.M. pribėgo nepažįstamas 19-20 metų jaunuolis ir sudavė jai veidą.
Po to pargriuvusią merginą užpuolikas dar apspardė kojomis bei atėmė rankinę, pranešė Kauno vyriausiasis policijos komisariatas.

Merginos rankinėje buvo 40 litų, mobilaus ryšio telefonas "Nokia 3310", studento pažymėjimas, banko mokėjimo kortelė. Nuostolis - 350 litų. Tyrimą atlieka Kauno Transporto policijos komisariatas.

Tos pačios dienos vakarą Minties rato gatvėje penki 17 - 20 metų jaunuoliai, grasindami daiktu panašiu į pistoletą apiplėšė tris kartu ėjusius paauglius. Iš 15 -mečio M.B. plėšikai atėmė mobilaus ryšio telefoną "Motorola", kurios vertė 250 litų, iš jo 13 -mečio brolio M.B. pasiėmė elektroninį žaislą, o iš 16 -mečio Ą.P. - mobilaus ryšio telefoną "Panasonic".

Tyrimą atlieka Žaliakalnio policijos komisariatas. Pašilės gatvėje du paaugliai užpuolė 12 -metę D.G. Vienas iš užpuolikų griebė mergaitei už kaklo ir pareikalavo atiduoti mobilųjį telefoną. Šiai besipriešinant užpuolikas pats iš mergaitės kišenės ištraukė telefoną ir pabėgo.

Dainavos policijos komisariato pareigūnams pavyko sulaikyti įtariamąjį 16 -metį M.M., kuris po apklausos uždarytas į areštinę. V.Krėvės prospekte 69 namo laiptinėje nepažįstamas apie 12 metų berniukas, grasindamas peiliu, iš 10 -metės B.K. atėmė 6 litus ir pabėgo.

Tyrimą atlieka Kauno Dainavos policijos komisariatas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.