aA
Klausimas

Sveiki Olegai,

Norėčiau paklausti Jūsų nuomonės apie situaciją, kurioje atsidūriau.

Jau metus gyvenu su vaikinu, draugaujame porą metų. Sutardavome tiesiog nuostabiai, tik va jau keletą mėnesių kaip atsirado kažkokia trintis, rutina, nesusipratimai, pykčiai, net sunku paaiškinti, iš kur jie visi išlindo. Šiandien draugas pareiškė, kad "vardan mūsų meilės" išsikrausto... ne visam... tiesiog pagyvensim atskirai, o kai aš panorėsiu, kad jis grįžtų, aš jam pasakysiu, ir jis sugrįš... tiesą sakant, ši jo idėja man atrodo tiesiog absurdiška... nemanau, kad tai yra išeitis, greičiau tai panašu į bėgimą nuo problemos... jis sako, kad jis pavargo ir jam reikia pailsėti... tačiau kas gi bus, jei aš su juo sukursiu šeimą ir tada jam vėl pasidarys sunku... jis vėl išeis pailsėti??? Jis prisiekinėja, kad mane be galo myli ir, tiesą sakant, aš juo tikiu, bet negaliu suprasti, kodėl jis taip elgiasi... bent jau šiuo metu manau, kad jei jis išeis, aš gal ir nebenorėsiu, kad jis sugrįžtų...

Prašau patarkit

Atsakymas

Sveiki,

Panašu, kad tai ribų ir teritorijos problema. Manau, kad jums norisi sumažinti atstumą su savo draugu, o jis nori jį padidinti. Jums iš tiesų reikės ilgai ir kruopščiai tartis ir kalbėtis su juo, kas būtent jam patinka, kokie santykiai, koks artumas, o taip pat klausti savęs pačios. Kartais tam padeda porų konsultavimas.

Iki.
Olegas

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.