aA
Klausimas

Laba diena Andrėja,

norėjau Jūsų pasiteirauti. Ant nosies (ant nosies sparneliu) yra "juodi taškeliai". Labai nepatraukliai atrodo. Ypač šiuo, žiemos sezonu, tai labai matosi. Norėčiau išbandyti veido valymą. Bet girdėjau, kad po veido valymo oda greičiau tepasi ir gali reikėti dažnai ją valyti? Ar tai tiesa? Taip pat nežinau kokio veido valymo reikėtų? Ir kiek apytikriai gali kainuoti tokia procedūra?

Iš anksto dėkui.

Vilma

Atsakymas

Miela Vilma,

valymus daryti būtina, tik labai svarbu, kaip tai atliekama. Šiaip veido valymą patartina daryti pavasariop, kai atšyla oras. Jeigu pas Jus išsiplėtę kapiliarai, valymas turi būti atliekamas be garinimo ar kompresų, kurie gali pažeisti kraujagysles.

Procedūros kaina priklauso nuo daugelio faktorių: pvz. kosmetikos brangumo, salono ir t.t. Pas mane veido valymas kainuoja nuo 35 - 70 Lt,- Priklausomai nuo to, su kuria kosmetika Jums jį reikės daryti. Dėl veido valymo dažnumo - mechaninį būtina daryti 1 - 2 kartus per metus, o pilingų pagalba - nors kartą per dvi savaites.

Šitą Jūs galite daryti pati namuose, tik labai svarbu parinkti tinkamą pilingą. Jei dar turite klausimų, skambinkite man tel.: 215 34 17.

Sėkmės, Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.