aA
Klausimas

Sveika,

Mane labai domina dieta, kurios pagalba galėčiau atsikratyti spuogų? Naudoju veido prausimosi priemones nuo spuogų, tačiau, manau, kad mano problema yra netinkama mityba. Girdėjau, kad tinkama mityba yra kelias į švarią ir sveiką odą. Gal galėtumėte patarti, ką valgyti bei kokių produktų reikėtų vengti? Internete ieškojau informacijos apie švarios odos paslaptis (susijusias su mityba), bet nepavyko rasti, gal Jūs galėtumėte patarti kokius nors internetinius puslapius ar rekomenduoti literatūros? Šiaip esu didelė šokolado mėgėja, bet stengiuosi per daug nepiktnaudžiauti. Problemų dėl svorio neturiu, man 19.

Dėkoju už atsakymus.
Ramunė

Atsakymas

Miela Ramune,

šokolado reikėtų atsisakyti visai, nes daugelį žmonių nuo jo beria, suvalgius tik mažą gabalėlį. Taip pat reikėtų vengti riebių sūrių (ypač itališkų), grietinės, riebaus pieno, tortų, pyragėlių ir pan.

Šiaip patarčiau paskaityti knygą "Dieta pagal kraujo grupes". Ši dieta yra ne tam, kad numestumėte svorį, bet ji padeda neapkrauti konkrečiai Jūsų organizmo sunkiai virškinamais produktais, nes odos būklė labai priklauso nuo virškinimo trakto veiklos. Ir vieni žmonės gali valgyti tuos produktus, kurie yra visiškai nerekomenduojami kitiems žmonėms.

Iki, Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.