aA
Klausimas

Jeigu būtų nesunku, norėčiau sužinoti kuo daugiau apie Harmonet. Kadangi niekur apie jį nekalbama. Visur tik siūlomi kitokie pavadinimai. Aš šias tabletes naudoju jau keli metai. Nes jos man tiko geriausiai. Nors esu skaičiusi spaudoje, kad trečios kartos tabletes sukelia visokius negerumus. Ar gali nuo Harmonet padaugėti venų kojose? Ir ar galiu nutraukti vartoti Harmonet, kad profilaktiškai dėl veido odos panaudoti kitas jūsų siūlomas tabletes? Ir kokia eilės tvarka man tai reikėtų atlikti? Ar šios tabletes turi daug hormonų?

Ačiū. Daiva.

Atsakymas

Rašote, kad tabletės jums tiko. Reiškia nebuvo jokių šalutinių poveikių ir negerumų, o teigiamą poveikį pajutote. Vartokite sėkmingai ir toliau. Šiuo metu Lietuvos rinkoje yra gausu preparatų ir tikrai kiekviena moteris padedama medicinos profesionalo gali pasirinkti pačias tinkamiausias sau.

Venų kojose nepadaugėja nei nuo vieno kontraceptiko, kiek jų buvo gimstant, tiek ir turėsi visą gyvenimą. Buvo diskutuojama dėl didesnės rizikos tose venose susidaryti krešuliams, visi tyrimai įrodė, kad didžiausia krešulių tikimybė, jei moteris neplanuotai pastos, o kur dar žala, kuri gali atsirasti, jeigu tokį neplanuotą nėštumą moteris sugalvos nutraukti?

Taigi džiaukitės privalumais, kuriuos teikia jums tikęs preparatas ir tikrai neverta eksperimentuoti.

Eugenija

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.