aA
Klausimas

Negaliu pastoti 7 metus. Kaip sako gydytojai, nevyksta ovuliacija. Buvo atlikta laparoskopija, apvalytos kiaušidės, nes viena kiaušidė neveiksminga. Buvo darytas vyro spermos suleidimas tiesiogiai į gimdą (3 bandymai ), tačiau jokių rezultatų. Gėriau įvairiausių vaistų, bet nieko. Kažkokius vaistus net leidausi į pilvą. Dar norėčiau pasitikrinti, ar mes su vyru atitinkame vienas kitam, tik nežinau, kur daro tokius tyrimus. Greičiausiai paskutinė viltis -dirbtinis apvaisinimas. Ką patartumėte?

Atsakymas

Pagal Jūsų aprašymą ir gydymą, panašu, kad Jums diagnozuota Endometriozė. Imuninį nesuderinamumą galite atlikti mūsų klinikoje Savanorių 11 e - 3 , Vilniuje. Šio tyrimo kaina tik 20 Lt. Dirbtinį apvaisinimą galima atlikti, bet dar yra ir kitų galimybių - neatliktos gimdos nuotraukos, ar yra praeinamumas, ar inseminacijos atliktos su plauta sperma, ar kartu stimuliuota ir t.t.

Eugenija

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.