aA
Klausimas

Laba,

mano plaukai yra “ryžos” spalvos, na tokios lyg medaus. Iš tiesų ji man patinka (patinka ir aplinkiniams), tačiau veidas blyškokas, akys truputėlį įdubusios. Gal galėtumėte patarti koks makiažas tiktų. P.s. o galbūt man reikėtų pagyvinti šiek tiek savo plaukus, pakeisti šukuoseną, antakių formą? (pridėsiu foto).

Atsakymas

Blyškus veidas gali būti natūrali Jūsų odos būsena arba blyški spalva gali sakyti, jog Jums reikia keisti plaukų spalvą. Visus plaukus dažyti ar pagyvinti medaus spalvą ryškesnėm sruogelėm, nutarsite su kirpėju. Nedažykite plaukų pati. Tai sudėtingas procesas, jei norime madingo ir tuo pačiu individualaus, pritaikyto tik Jums, plaukų dizaino.

Jūsų tipažas labai natūralus, simpatiškas, gyvas. Koreguoti veido formos beveik nereikia, nes nėra ką slėpti – viskas gražu. Antakių formą galime truputį “pašvarinti”, jie būtų grakštesni, truputį labiau išlinkę. Tai gali Jums atlikti gerame kosmetikos salone kosmetologas, manikiūrininkė (bent pirmą kartą nedarykite to pati).

Maskuokite paakius (apie tai aš jau rašiau). Dieniniam makiažui užtektų tik tušo blakstienoms, neryškaus akių apvado. Vakarui tiks ir madingas akių vokų tamsinimas (“smoke” makiažas – taip dažosi Britney Spears).

Valė

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.