aA
62 metų muzikos prodiuserį Philą Spectorą (Filą Spektorą) pirmadienį policija apklausė dėl 5 val. ryto jo valdose Los Andželo priemiestyje įvykusio incidento, kurio metu buvo nušauta moteris.
Pirmadienį ryte, po to, kai Ph.Spectorui priklausančioje "Pirėnų pilyje" Alhambros priemiestyje buvo nužudyta moteris, policijai paskambino kaimynas, žurnalistams sakė Los Andželo apygardos šerifo atstovė spaudai Alba Yates (Alba Jeits).

Pranešama, kad policija prodiuseriui jau pateikė kaltinimus žmogžudyste. Ph.Spectoras 6-ojo dešimtmečio pabaigoje buvo popmuzikos grupės "The Teddy Bears" narys, bet didesnės sėkmės sulaukė vėliau, dirbdamas prodiuseriu.

Jis dirbo su "The Beatles", Tina Turner (Tina Terner), "The Ramones", solinę karjerą pradėjusiais Johnu Lennonu (Džonu Lenonu) ir George'u Harrisonu (Džordžu Harisonu), o 1989 metais pateko į rokenrolo Šlovės muziejų.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.