aA
Vienos Floridos mokyklos pedagogas neteko darbo už tai, kad rodydamas mokiniams, kaip užmauti prezervatyvą, naudojosi bananu, "atitinkamu apšvietimu" ir tyliai skambančia muzika. Collier apygardos mokyklos valdyba atleido Coliną Nicholą iš užimamų pareigų neįvardijusi jokios ypatingos priežasties. Ji tvirtino turinti teisę atleisti darbuotoją pasibaigus 97 dienų bandomajam laikotarpiui.
Bananai
C.Nicholas aiškino, kad leisdamas kalėdines giesmes norėjo sukurti tokią situaciją, kurioje gali atsidurti mokiniai, nes yra tikras, jog saugaus sekso pamokos jiems tik į naudą.

Dar anksčiau Neapolio "Gulf Coast" aukštesniosios mokyklos mokytojas prašė du mokinius įsivaizduoti, kad jie yra sekso terapijos specialistai, turintys atsakyti į bendraklasių klausimus.

C.Nicholas taikoma metodika buvo susidomėta praėjusių metų gruodį, kai pareigūnams pasiskundė mokinių tėvai, iš savo atžalų išgirdę apie lytinio švietimo pamokas.

"Tokio demonstravimo savo mokyklose mes nepageidaujame", - teigė mokyklos direktorius Danas White'as.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.