aA
JAV St. Louiso miestelio mokyklos abiturientai laikraštyje patalpino reklaminį skelbimą, kuriame siūlė pirkti jų mokyklą.
Skelbime buvo rašoma: "Puiki dviaukštė rezidencija, atnaujinti tualetai, pramogų/teatro kambarys, vidinio ryšio sistema, teniso aikštynai ir dengtas baseinas. $550 000/ pasiūlymas."

Reklaminiame skelbime net nebuvo užsiminta, kad tai mokykla, kurioje mokosi šimtai moksleivių, pranešė vietinis laikraštis "St. Louis Post-Dispatch".

Mokyklos pavaduotojas Bradas Hegeris prisipažino apie skelbimą sužinojęs tik kitą rytą, kai ant savo rašomojo stalo rado daugybę susidomėjusių pirkėjų laiškų. Vyriškis perskambino visiems potencialiems pirkėjams ir paaiškino, kad tai buvo viso labo tik pokštas. "Tai buvo vienas iš geriausių pokštų per visą mano darbo šioje mokykloje istoriją," sakė Hegeris.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.