aA
Penktadienį sostinės "Strazdelio namų" (SN) komplekse dizaineris ir mados namų SG Fashion savininkas Seržas Gandžumianas pristatė drabužių kolekciją, kurią demonstravo žymūs Lietuvos žmonės. „Kolekciją sukurti paskatino ją demonstravę žmonės, turintys savitą požiūrį į gyvenimą, charizmą, charakterį. Jie – asmenybės“, - DELFI sakė S. Gandžumianas.
Seržo Gandžumiano kolekcijos pristatymas
Seržo Gandžumiano kolekcijos pristatymas
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)
Anot dizainerio, kūrybinės paspirties suteikė ir SN – jie įkvėpė vizualiai, o kolekciją demonstravusios įžymybės „dvasiškai įėjo į aurą, tad pabandžiau viską tiesiog sujungti“.

Paklaustas, kokie audiniai dominavo kolekcijoje, dizaineris patikino, kad jų būta įvairių, kaip ir spalvų, nuotaikų bei stilių: „Ši kolekcija nėra sezoninė ir nesinorėjo užsiciklinti. Stiliai skirtingi, priklausomai nuo modelio: yra ir modernių sprendimų ir tam tikros klasikos“.

Anot S. Gandžumiano, kiekvienas drabužis pritaikytas jį demonstravusiam modeliui taip, kad paryškintų jų asmenybę.

„Kolekcijos harmonija susideda iš erdvės, žmogaus ir drabužio. Tai neatsiejama - lyg šventa trejybė“, - juokavo dizaineris.

DELFI „Mados pogrindyje“ anksčiau kalbintas S. Gandžuminas pasakojo apie savo kūrybą, verslą ir ateities planus. Interviu su dizaineriu rasite ČIA.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.