aA
Į prakirstą Šarūno Jasikevičiaus antakį teisėjai nesureagavo
Į prakirstą Šarūno Jasikevičiaus antakį teisėjai nesureagavo
© Reuters/Scanpix
Vilniaus pirmasis policijos komisariatas antradienį vakare gavo balsas.lt portalo žurnalistės Birutės Vaitkutės pareiškimą, esą per Olimpiečių sutiktuves Vilniuje ją sužalojo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjas Šarūnas Jasikevičius.

Iš policijos komisariato bylą perėmė Vilniaus apygardos prokuratūra, kuri spręs ar dėl įvykio pradėti ikiteisminį tyrimą.

Kaip DELFI teigė prokuroras Eugenijus Papučka, šis įvykis nėra eilinis, todėl prokuratūra ir nutarė perimti bylą.

„Kol kas procesinis sprendimas ar pradėti ikiteisminį tyrimą nėra priimtas", - tikino E. Papučka.

DELFI duomenimis žurnalistė skundžiasi nesunkiu sveikatos sutrikdymu (galvos sumušimu). Jei tyrimas būtų pradėtas ir krepšininkui būtų pareikšti įtarimai dėl kito asmens sveikatos sutrikdymo, jam grėstų laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas.

Siūlome pasižiūrėti LNK laidos „Kakadu“ nufilmuotus kadrus, kuriuose užfiksuotas incidentas. Plačiau apie tai žiūrėkite laidoje „Kakadu“ 21 val. per LNK

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.