aA
Vytas Rimkus
Vytas Rimkus
Šiuo atveju siūlome kreiptis į STT, kur galėsite pateikti turimą informaciją. Pažymime, kad bet kokia informacija, kurią Jūs galite pateikti, yra naudinga STT ir visos visuomenės kovoje su korupcija. Net jeigu tam tikrais atvejais pradėti ikiteisminį tyrimą duomenų nepakanka, STT, remdamasi gyventojų pranešimais, aktyviau stebi piliečių įvardijamus korupcijos šaltinius ir gali pati aptikti kyšininkavimo atvejų.

Į STT taip pat gali kreiptis kiekvienas asmuo, norintis pranešti apie žinomus kyšininkavimo, piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi atvejus bei apie kitas korupcinio pobūdžio nusikalstamas veikas. Pranešti galima ir anonimiškai.

Su STT pareigūnais galite susisiekti adresu Vilniuje, Šermukšnių g. 3, taip pat visą parą veikiančiu „karštosios linijos“ telefonu Vilniuje (8 5) 266 3379 (taip pat ir poilsio dienomis) arba palikdami pranešimą STT svetainėje www.stt.lt . Jei nepageidaujate lankytis STT patalpose, STT pareigūnai su Jumis gali susitikti Jums patogioje vietoje. Anonimiškumas garantuojamas.

Užduokite Jums rūpimą klausimą STT pareigūnams el. paštu: klausimai@stt.lt