aA
"Tautos prisikėlimo" partiją įkūręs pramogų verslo atstovas Arūnas Valinskas džiaugiasi esąs apsuptas tokių kūrybingų žmonių, kad jų idėjas tenka net "gesinti". Tačiau būtent idėjų pristatant partijos ideologiją ir pritrūko: neseniai sukurtas filmukas itin panašus į 2006 m. Kanų sidabrinio liūto apdovanojimą laimėjusią Argentinos politiko reklamą, rašo verslo naujienų portalas vz.lt.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas
© DELFI (R.Daukanto pieš.)
"Tai yra tiesa", - filmuke tiesą pradeda dėstyti A. Valinskas. Spausdintiems sakiniams ekrane slenkant žemyn jis aiškina apie liūdną šalies padėtį ir dar liūdnesnę ateitį. Niūrus paveikslas klostosi, kol tekstas skaitomas žemyn: pvz., "Nepatikėsime, kad artimiausiu metu galime tapti didžia valstybe. Žmonių balsai lėmė, kad ši šalis grimzta į bedugnę". Tačiau tekstą A. Valinskui pradėjus skaityti iš apačios į viršų, tekstas tampa optimistiškas: pvz., "Žmonių balsai lėmė, kad artimiausiu metu galime tapti didžia valstybe".

Šis filmukas, pavadintas "Arūno Valinsko įkurtos "Tautos prisikėlimo" partijos ideologijos pristatymu" yra panašus į Argentinos prezidento postą kelis kartus kandidatavusio Lopezo Murphy politinės rinkimų kampanijos klipą "The Truth/La Verdad (Upside-Down)".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.