aA
Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) rinkimų sąraše gali atsirasti dėl dukters globos kovojančios klaipėdietės Ingos Rinau pavardė. Moteris veikiausiai bus įrašyta dalyvauti rinkimuose daugiamandatėje rinkimų apygardoje, tačiau ties kokiu sąrašo numeriu puikuojasi jos pavardė – neatskleidžiama.
Inga Rinau
Inga Rinau
© DELFI
Liberalcentristų pirmininko pavaduotojas Algis Čaplikas, DELFI klausiamas apie klaipėdietės dalyvavimą rinkimuose su LiCS, buvo nekalbus. Pasak jo, partijoje dėl I. Rinau dalyvavimo parlamento rinkimuose kartu su liberalcentristais „svarstoma tokia galimybė“. Tuo pačiu sakiniu politikas atsakinėjo ir į klausimus apie galimai I. Rinau numatytą eilės numerį bei partijos motyvus pakviesti moterį į sąrašą.

Galutinį partijos sąrašą į daugiamandatę apygardą bei vienmandatininkus liberalcentristai patvirtins šeštadienį posėdžiausianti LiCS taryba.

Preliminariai žinoma, kad į Seimą patekti bandys galiūnas Žydrūnas Savickas, sąrašą ves partijos lyderis Artūras Zuokas, o jame išdėliotos LiCS priklausančių esamų parlamentarų, sostinės savivaldybės tarybos narių pavardės.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.