aA
35 metų mokytojo Barry Grunow (Bario Granou) nužudymu įtariamas Leik Vorto mokyklos septintokas Nathanielis Brazillas (Natanielis Breizilas), kuris buvo netrukus sulaikytas. Per šį incidentą daugiau niekas nenukentėjo.

N. Brazillas už vandens balionų mėtymą penktadienio rytą buvo išvarytas iš pamokų namo, tačiau maždaug 15 val. 26 min. (19 val. 26 min. Ginvičo laiku) jis grįžo, rašoma policijos pranešime.

N. Brazillas pasibeldė į klasės duris ir paprašė mokytojo leisti pasikalbėti su dviem mokiniais. Mokytojui atsisakius, jis išsitraukė nedidelį ginklą ir prie klasės durų vieninteliu šūviu nušovė mokytoją, pranešė policija. Mokyklos rajono atstovė spaudai Mabel Cardec (Meibel Kardek) sakė, kad buvo šauta į B. Grunow veidą.

Pasak policijos, berniukas pabėgo iš įvykio vietos, tačiau vėliau atvyko į netoli mokyklos esančią policijos nuovadą ir pasidavė. Trylikametis atidavė savo ginklą - 25 kalibro pusiau automatinį pistoletą "Raven", kuriame dar buvo likę daug šovinių.

Tardytojų manymu, berniukas ginklą įsigijo viešėdamas pas senelį, sakė policija.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.