aA
Vilniuje apklausiamos draugės vaduoti atėję du neblaivūs jaunuoliai policijos komisariate išdaužė langą ir apdraskė policininką.
Penktadienio apie 2 val. policijos pareigūnai gavo pranešimą iš Viršuliškių gatvės 22 numeriu pažymėto namo gyventojų, kad viename butų sklinda garsi muzika.

Patruliams atvykus į nurodytą butą, duris atidarė mergina. Policininkams pasakius, kad iš jos buto sklindančia muzika skundžiasi kaimynai 20-metė Ala Budrytė ją pritildė. Tačiau vėliau neblaivi mergina nusekė į lauką paskui patrulius ir ėmė šūkauti bei įžeidinėti pareigūnus.

Kai už įžeidinėjimus patruliai merginą nusivedė apklausti į Vilniaus miesto 7-ąjį policijos komisariatą, paskui juos iš buto atėjo du merginos draugai.

Jie pareigūnams priekaištavo, kam sulaikė A. Budrytę.

21 metų Igoris Raskovas bandė įsiveržti į policijos komisariato patalpas, laužė duris, nepaisė pareigūnų perspėjimų, po to bandė muštis su pareigūnais, priešinosi, grasino fiziniu susidorojimu, atleidimais iš darbo.

Įsismarkavęs kitas jaunuolis - 20-metis Aleksejus Bičenkovas spyrė koja į policijos budėtojų dalies stiklą ir jį išdaužė.

Per incidentą vienas smarkuolių iki kraujo apdraskė policininko ranką.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.