aA
Tai turėjo būti pokštas, tačiau dabar niekas iš to nesijuokia. JAV televizijos kompanijos “NSTV” darbuotojai tai tikrai.
Po to, kai gegužės 12 dieną “NSTV” kanalu buvo transliuota trumpa laida “Mergaitės nekaltybės praradimas”, kuri buvo viso labo tik reklaminis pokštas, į televizijos kompaniją pasipylė nepatenkintų žiūrovų skambučiai bei elektroniniai laiškai.

“Mes tikėjomės, kad žmonės bus pakankamai protingi ir iš karto supras, kad mes tik pokštavome,” teigė Lauren Gussis, “NSTV” prodiuseris.

“Turbūt niekada nebūčiau pagalvojęs, kad tai gali sukelti tokią priešišką reakciją.”

“NSTV” darbuotojų sukurta trumpa laida buvo skirta reklamuoti naująjį penktadieninį komedijos šou. Laidoje buvo improvizuota “Nekaltų mergaičių” loterija, kurios tariamas laimėtojas turėjo teisę šiek tiek ‘pasilinksminti’ su “pagrindiniu prizu”.

Laimingoji porelė, kurią suvaidino televizijos darbuotojai, trumpam dingo specialioje palapinėje ir po kelių sekundžių vėl pasirodė.

“NSTV” darbuotojų nuomone, priešiška reakcija kilo todėl, kad žmonės nesuprato, jog loterija buvo viso labo tik vaidinimas. Beje, daugelis pasipiktinusiųjų iš tikrųjų patys net nebuvo žiūrėję tos laidos.

“Juk mes buvome palapinėje tik 10, galbūt 15 sekundžių,” sakė vienas kompanijos darbuotojų, tariamas loterijos laimėtojas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.