aA
Vyras, vairavęs ekskavatorių, Jeruzalės mieste surengė ataką, po kurios buvo nušautas. Per incidentą buvo sužeista mažiausiai 10 žmonių, BBC informavo Izraelio tarnybos. Policijos teigimu, vairuotojas taranavo kitas transporto priemones, o tada buvo nušautas. Ekskavatorių vairavo Izraelio pilietybę turintis palestinietis.
Jeruzalė, Izraelis
Jeruzalė, Izraelis
© Corbis/Scanpix
Anksčiau šį mėnesį palestinietis buldozeriu užmušė tris ir sužeidė dešimtis žmonių. Tada jis buvo nušautas vienoje pagrindinių Jeruzalės gatvių.

Ekskavatoriaus ataka įvyko judrioje vakarų Jeruzalės miesto dalyje, netoli "King David" viešbučio, kur antradienio naktį apsistos Demokratų partijos kandidatas JAV prezidento rinkimuose Barackas Obama per savo vizitą Izraelio bei Palestinos teritorijose.

Liudininkų teigimu, ekskavatoriaus vairuotojo kūnas po šūvių susmuko transporto priemonės viduje. Į jį buvo iššauta mažiausiai 8 kartus. Per incidentą buvo sudaužyti trys automobiliai.

Izraelio policija šį išpuolį pavadino "teroristine ataka", nors atsakomybės už incidentą neprisiėmė jokia organizacija.

Daugiau apie tai žiūrėkite vaizdo reportaže.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.