aA
Į Klaipėdos policijos areštinę uždarytas vietinis nusikalstamo pasaulio atstovas, įtariamas antradienio vakarą Klaipėdoje išžaginęs palangiškę 19-metę R. R.
39 metų klaipėdiečiui Arminui Graužiniui Klaipėdos apylinkės prokuratūroje iškelta baudžiamoji byla dėl išžaginimo.

Pasak nukentėjusiosios R.R., antradienio vakarą į jos nuomojamo vieno kambario butą Taikos prospekte kažkas paskambino. Atidarius duris, pro jas įsiveržė nepažįstamas vyras, kuris puolė merginą, reikalaudamas su juo lytiškai santykiauti. Mergina priešinosi, tačiau vyras parvertė ją ant grindų, nuplėšė rūbus ir smaugdamas du kartus išžagino oraliniu būdu.

Tuo metu į buto duris vėl kažkas paskambino, ir mergina, pasinaudojusi užpuoliko sutrikimu, nuoga išbėgo į koridorių, paskambino į duris kaimynams, prašydama iškviesti policiją.

Užpuolikas paspruko iš buto, tačiau mergina pasekė savo skriaudėją ir jį kartu su atvykusiais policininkais atrado viename netoliese esančio namo butų, kuriame gyvena laisvo elgesio merginos.

Įtariamasis A. Graužinis įvykį tiriantiems pareigūnams papasakojo kitą šios istorijos versiją.

Pasak jo, miesto spaudoje jis pastebėjo skelbimą, siūlantį pagyvenusiems vyrams erotinį masažą. Paskambinęs nurodytu telefonu, jis su mergina R. R. susitarė, kad pas ją atvyks. Atvykus į butą, mergina R. R. jam pasiūlė nusimaudyti duše. Kai vyras grįžo iš vonios, ji nuoga laukė jo kambaryje.

Pasak sulaikytojo, išvydęs nuogą merginą ir likęs nepatenkintas jos išore, jis persigalvojo ir nusprendė "nebesimasažuoti".

Mergina, pasak A. Graužinio, pareikalavo už sugaištą laiką jai sumokėti 80 litų, o jam atsisakius, sukėlė triukšmą ir, nuoga išbėgusi į koridorių, iškvietė policiją.

A. Graužinis policijai yra gerai pažįstamas asmuo. Jis anksčiau teistas už chuliganizmą, teismas jam skyręs apribojimus. Jis priskiriamas "Centro" nusikalstamai grupuotei ir yra vadinamojo Klaipėdos nusikaltėlių autoriteto Sigito Gaidjurgio draugas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.