aA
Jaunųjų konservatorių lygos (JKL) pirmininke antrajai kadencijai išrinkta kaunietė Vesta Ratkevičiūtė. Šeštadienį Panevėžyje vykusiuose rinkimuose ji įveikė vienintelį varžovą, Ukmergės rajono savivaldybės Tarybos narį Andrių Kalesniką.
Vesta Ratkevičiūtė
© Nuotr. iš asmeninio albumo
Jaunųjų konservatorių teigimu, pirmininkė buvo perrinkta „po emocingų kalbų ir krypčių, kuriomis turėtų žengti JKL, pristatymo“.

V. Ratkevičiūtė pabrėžė, kad šioje kadencijoje orientuosis į skyrių kokybės gerinimą ir organizacijos plėtrą regionuose, mokymus, taip pat bus toliau stiprinamas JKL ir Tėvynės Sąjungos ryšys, rengiami tarptautiniai ir nacionaliniai projektai, neužmirštami viešieji ryšiai.

Be lyderio rinkimų jaunieji konservatoriai konferencijoje taip pat priėmė rezoliuciją „Dėl abortų draudimo“, kurioje išsakė savo poziciją, kad abortai yra amoralus reiškinys ir turėtų būti uždrausti.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.