aA
Vilniuje Kirtimų ir Galvės g. sankirtoje sekmadienį susidūrė du lengvieji automobiliai, per eismo įvykį nukentėjo keturi žmonės - du suaugę ir du vaikai, pranešė Bendrasis pagalbos centras.
Pranešimas apie eismo įvykį bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas 15 val. 27 min.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus miesto greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus miesto vyriausiajam policijos komisariatui.

Pirminiais duomenimis, Vilniaus greitosios medicinos pagalbos medikai suaugusius nuvežė į Vilniaus greitosios pagalbos ligoninę, o vaikus į Santariškių vaikų ligoninę.

Dar vienas žmogus sekmadienį buvo sužeistas per kitą eismo įvykį Vilniuje Laisvės prospekte.

18 val. 22 min. bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas apie tai, kad gatvėje apvirto lengvasis automobilis, jame yra prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus miesto priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus miesto greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus miesto vyriausiajam policijos komisariatui.

Pirminiais duomenimis, Vilniaus greitosios medicinos pagalbos medikai nukentėjusįjį nuvežė į ligoninę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.