aA
Ketvirtadienio naktį Indianos valstijos Terre Haute mieste esančioje JAV demokratų partijos kandidatės į JAV prezidentus Hillary Clinton rinkimų būstinėje kilo gaisras, praneša „WishTV.com“.
Hillary Clinton
Hillary Clinton
© Reuters/Scanpix
Kai kilo gaisras, du žmonės buvo H. Clinton rinkimų būstinėje, tačiau jiems pavyko išsigelbėti ir išvengti rimtų sužalojimų.

Vienos iš pastate įstrigusių moterų mašina stovėjo prieš pastatą. “Jis tikrai degė. Priekinė dalis dar buvo neįgriuvusi. Kai ji įgriuvo, nukrito ant jos mašinos ir mašina degė atvira liepsna,”- teigė įvykį matęs George’as Leach’as.

Penktadienį buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas čia buvo atvykęs palaikyti H. Clinton rinkiminės kampanijos savanorių.

Terre Haute priešgaisrinės apsaugos tarnybos atstovas spaudai teigė, kad kol kas gaisro priežastis nenustatyta, tačiau manoma, kad tai nebuvo padegimas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.