aA
Trečiadienį Raseinių rajone per girtų muštynes buvo nužudytas žmogus. Kaip praneša Policijos departamentas, trečiadienį, 22 val. 30 min., Raseinių r., Mankūnų k., name, vyriškis išgertuvių metu, kilus ginčui, peiliu į krūtinę mirtinai sužalojo 22-ejų metų amžiaus M.K.
Kruvinas peilis
Kruvinas peilis
© Corbis
Taip pat buvo sužalotas ir 39-erių m. amžiaus S.V.

Įtariamasis neblaivus (1,80 prom. alkoholio) V.J. (g. 1970 m.) uždarytas į areštinę.

Kaip praneša Raseinių r. policija, apie 18 val. pas 52-ejų metų tetą L. N. ir jos 38-erių metų sugyventinį V. J. į svečius atėjo Mantas K., jo 50 metų mama G. K. su savo sugyventiniu, 38-erių metų S. V., iš Raseinių pasisvečiuoti atvyko 43-ejų V. Č.

Trims moterims ir trims vyrams bendraujant, geriant alkoholinius gėrimus V. J. įsikarščiavo ir necenzūriniais žodžiais iškoneveikė savo sugyventinę. Ją užstoti ryžosi Mantas K. Vyrai susikibo.

Kol į pagalbą atbėgo S. V., Mantas K. jau gulėjo ant grindų su durtine žaizda krūtinėje. Besikumščiuojančius norėjęs išskirti S. V. taip pat buvo sužalotas. Dėl durtinės žaizdos nugaroje jis gydomas Raseinių ligoninėje.

Įvykis tiriamas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.