aA
Balandžio 12–20 dienomis Kauno technologijos universiteto Informatikos fakulteto studentų atstovybė „InfoSA“ jau septintą kartą pakvies į festivalį „InfoShow 2008“, kurio metu studentai varinės tarakonus, varžysis LAN kabelio traukime, kausis kibernetiniuose karuose ir darys dar daugybę matytų ir nematytų dalykų.
Kompiuteris, laidai
Kompiuteris, laidai
© K.Šatūno nuotr.
Festivalis prasidės rimtais, tačiau visiems, besidomintiems programavimu ir informacinėmis technologijomis, naudingais renginiais. Balandžio mėn. 12–15 d. KTU Distancinio mokymo centre vyks PHP, Ruby programavimo ir IT konferencijos. Visos konferencijos bus tiesiogiai transliuojamos internete, pranešime spaudai žada organizatoriai.

Balandžio 16 d. visus neabejingus fotografijai ir turinčius pašėlusių idėjų, galinčių padėti užfiksuoti fotografijas pagal organizatorių sumanytas užduotis, pakvies „Grifų medžioklės“ fotografijų konkursas.

Tuo pačiu metu prie Dizaino ir technologijų fakulteto vyks smagi mobiliųjų telefonų svaidymo rungtis „Numesk seną – gauk naują“. Rungtį laimės ir nauju mobiliuoju telefonu galės džiaugtis tas studentas, kuris toliausiai numes savo seną, bet vis dar veikiantį telefoną.

Balandžio 17 d. visi studentai ir šiaip neabejingi gerai muzikai kviečiami į „Barų vakarą“. Šiais metais dalyviai galės aplankyti ne tik 7 populiariausius Kauno miesto barus, bet ir stotelėje sulaukti aštuntojo baro ‘ant ratų‘, įrengto troleibuse. Visą vakarą šis troleibusas suks ratus aplink Laivės alėją ir padės studentams lengviau nukeliauti iš vieno baro į kitą, kvies šokti pagal jame įsikūrusių šokių muzikos vedėjų sukamas plokšteles.

Balandžio 18-20 d. dvi paras vyks geriausių anime stiliaus filmų peržiūros seansai „Anime nights“ kino teatre „Romuva“. Per filmų pertraukas organizuojami Manga piešimo, Cosplay, Anime Music Video (AMV) kūrimo konkursai. Šiais metais nepamiršti ir nepilnamečiai anime mėgėjai – šeštadienį vyks dieninis seansas, o į naktinius jie galės įeiti su tėvais ar globėjais.

Be to, balandžio 18–20 d. vyks kompiuterinių žaidimų maratonas „LAN Party“. Dalyviai galės susikauti „MegaNet Counter Strike“ turnyre ar susigrumti su varžovais „Quake 3“, „TrackMania Nations“, „WarCraft3“ ir kituos žaidimuose.

Taip pat festivalio metu vyks 2 programavimo konkursai, 3D konferencija, „InfoKashio“ turnyras, tarakonų lenktynės, „Info“ estafetės, panelių Quake turnyras, LAN kabelio traukimo varžybos, alaus lakimo varžybos ir dar daug daug kitų įdomių ir linksmų studentiškų renginių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.