aA
Pirmadienį Kaune ir Šiauliuose per eismo nelaimes sužalojimus patyrė du aštuonmečiai. Policija informuoja, kad abu vaikai patyrė traumas ir gydomi ligoninėse.
Šiaulių policija pranešė, kad apie 13.12 val. Vytauto-Rūdės gatvių sankryžoje 60 metų vyriškio vairuojamas autobusas „Scania CN113“ kliudė pėsčiųjų perėja ėjusį berniuką. Jis dėl galvos sumušimo, smegenų sukrėtimo bei veido nubrozdinimo gydomas Šiaulių apskrities ligoninės Vaikų chirurgijos skyriuje.

Dar vienas vaikas apie 18.35 val. nukentėjo Kaune, Breslaujos ir K. Baršausko gatvių sankryžoje. Automobilį „Opel Zafira“ vairavęs 50 metų kaunietis sukdamas į dešinę parbloškė ir sužalojo birželį 9-ąjį gimtadienį švęsiantį berniuką. Jis dėl kairės kojos traumos ir bendro kūno sužalojimo paguldytas į Kauno medicinos universiteto klinikas.

Kauno policijos Eismo priežiūros tarnybos duomenimis, šiais metais Kaune sužaloti jau 42 vaikai. Praėjusiais metais tuo pačiu laikotarpiu avarijose nukentėjo 5 nepilnamečiais daugiau.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.