aA
Kai Catherine Marra atplėšė banko atsiųstą sąskaitos ataskaitą, moterį ištiko šokas - jos sąskaitoje buvo 17 334 374 doleriai ir 89 centai.
Marra, sekretorė iš Bostono, Masačiūsetso valstijos, pasakojo: "Kai bankas man atsiuntė ataskaitą, kurioje buvo rašoma, kad man priklauso milijonai dolerių, pirmas dalykas, kurį aš padariau, paklausiau savo boso "Tai jūs nusprendėte man padaryti siurprizą ir į mano sąskaitą pervedėte premiją?"".

Tačiau netrukus ji pati suprato, kad tai buvo ne premija, o paprasčiausia banko klaida.

"Tai buvo tiesiog beprotiška," vėliau vietinei spaudai teigė Marra.

"Tikėtina, kad klientės banko sąskaitos numeris tik vienu skaitmeniu skyrėsi nuo kitos komercinės sąskaitos, todėl pinigai buvo netyčia pervesti ne į tą sąskaitą," paaiškino "Fleet Banks" atstovė.

Praėjus savaitei po to, kai moteris gavo laišką su fantastiškomis naujienomis, bankas ištaisė savo klaidą. "Jeigu aš turėčiau milijonus dolerių, turbūt jau būčiau Venesueloje, prisipažino Marra.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.