aA
Kalbų taikinys - J.Petraitis

Didžiausio Baltijos šalyse prekybos tinklo "VP Market" loterijos pagrindinis prizas yra įkainojamas puse milijono litų pinigų suma. Tai - prabangus 5 kambarių butas sostinės Gedimino prospekte. Loterijos organizatoriai jau visą mėnesį skelbia ir buto adresą - Gedimino g. 43. Tačiau niekas kol kas nėra nurodęs tikslaus buto numerio.

Didžiulį ažiotažą sukėlusi "VP Market" loterija tarp pirkėjų sukėlė kalbas, jog lošiamas butas greičiausiai gali būti kandidato į prezidentus Juozo Petraičio nuosavybė. Tokias kalbas sukėlė ir tai, jog beveik kiekvieną dieną prie Gedimino g. 43 namo galima pamatyti Australijos lietuvio sportinį automobilį "Porsche".

Beje, Gedimino g. 43 name daugiausiai gyvena užsieniečiai, kurie laikinai nuomojasi patalpas. Tuo pačiu adresu pastaruoju metu gyvena ir už verslininko iš Italijos ištekėjusi Lietuvoje gerai žinoma Eglė Gomaraska su šeima.

Kaimynas - "prezidentas"

"VP Market" reklamos skyriaus vadovas Rokas Babravičius "VL Vakaro žinios" atskleidė, jog gruodžio 30 dieną LNK laidos "Maksimanija" metu loterijos būdu paaiškės prabangaus buto savininkas. R.Babravičius atskleidė ir tikslų loterijoje lošiamo buto adresą - Gedimino g. 43-8.

"Šį butą prieš pat loterijos paskelbimą pirkome iš vienos nekilnojamo turto agentūros. Rinkoje buto vertė įkainota 500 tūkst. litų. Lošiamas butas ateityje tik brangs, nes yra labai geroje miesto vietoje", - pasakojo R.Babravičius.

Miesto centre esantis loterijoje lošiamas butas buvo nupirktas iš vieno užsieniečio, kuris grįžo į savo gimtąją šalį. "VP Market" atstovai nepanoro atskleisti buvusio savininko pavardės. R.Babravičius tik patikino, jog butą išlošiantis žmogus galės džiaugtis kandidato į prezidentus J.Petraičio kaimynyste.

"J.Petraitis gyvena aukštu žemiau. Tame aukšte jis ne tik gyvena, bet yra įsikūręs ir savo ofisą", - tvirtino R.Babravičius. Beje, Gedimino g. 43-8 esančiame bute neseniai buvo atliktas ir kosmetinis remontas. Loterijos nugalėtojas galės džiaugtis ir puikia santechnika bei židiniu.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.