aA
Klausimas

Sveiki,

Man 21 metai. Turiu problemą, pandžiau tiesiog tuo nesirūpinti, bet paskutiniu metu tai tikrai trukdo man gyventi ir bendrauti su artimais man žmonėmis. Aš esu labai nervinga. Mano nuotaika labai dažnai keičiasi. Esu trečio kurso studentė, be to dirbu. Mano grafikas labai įtemptas, pavargstu. Anksčiau rūkiau, bet jau prieš 3 mėnesius mečiau, pradėjau vartoti vitaminų kompleksus. Tačiau nerviniai priepoliai pasikartoja. Mane labai lengva išvesti iš pusiusvyros, pradedu net drebėti iš pykčio arba iš karto pradedu verkti. Pastebėjau, kad tapo sunku bendrauti nors visada buvau labai komunikabili.

Jau savaitę geriu raminamąją pipirmėčių arbatą (3 kartus per dieną). Labai prašau Jūsų patarimo. Gal galėtumėte patarti, kokias raminančias arbatas aš turėčiau gerti, arba gal reikėtų vatoti kokius nors vaistus? Labai dažnai verkiu vakarais ir pastebiu, kad tai gali įvykti net be rimtos priežasties. Psichologas man pasiūlė pailsėti, paimti atostogas, tačiau tai neįmanoma. Negaliu pakeisti savo padėties ir apie poilsį negali eiti net kalba. Labai prašau, patarkite, kaip man ssusiimti, kaip tapti ramesnei ir atstatyti pašlijusią nervų sistemą. Esu dar labai jauna ir pergyvenu dėl galimų pasekmių.

Iš anksto dėkinga,
Eva

Atsakymas

Gerbiama Eva,

Galite gerti nors ir vandenį.

Lao Dze yra pasakęs: ”Negalima ilgai stovėti ant pirštų galiukų”. Kai jūs su tuo iš tikrųjų sutiksite, problemos pradės spręstis.

Iki.
Olegas

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.