aA
Vladimiro Putino reitingas lapkritį pirmą kartą per jo veiklą prezidento poste įveikė 80 procentų ribą. Šiuo metu V.Putino veiklai valstybės vadovo poste pritaria 83 proc. šalies piliečių, nepritaria - 15 proc.
Vladimiras Putinas
© EPA-ELTA
Palyginti su spalio mėnesio duomenimis, prezidento reitingas šoktelėjo 6 proc., rodo trečiadienį Visos Rusijos viešosios nuomonės tyrimo centro pateikti duomenys.

Apklausa taip pat parodė, kad lapkritį pakilo ir premjero Michailo Kasjanovo reitingas: jo veiklai pritaria 53 proc., nepritaria - 36 proc. šalies gyventojų (spalį atitinkamai buvo 52 ir 33 proc.). Šį mėnesį vyriausybės darbą teigiamai vertino 42 proc. respondentų, neigiamai - 49 proc. (buvo 45 ir 46).

V.Putinas užtikrintai pirmauja ir pasitikėjimo reitinge. Sociologams paprašius įvardyti politikus, kuriais labiausiai pasitiki, V.Putino pavardę paminėjo daugiau kaip pusė apklaustųjų - 52 proc. (spalį - 49). Nė vienu iš politikų nepasitiki 15 proc. (spalį tokių buvo 18 proc.) apklausos dalyvių.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.