aA
Klausimas

Sveiki,

Nuo kada reikia pradėti vartoti kremą nuo raukšlių? Man 25 metai ir pastebėjau, kad jos ima mestis ant kaklo ir ant kaktos. Turbūt jau būtų laikas investuoti į specialias priemones, nes skaičiau, kad atsiradusių raukšlių nebeišnaikinti:). Gal bent galima joms užkirsti kelią? Kaip?

Galbūt verta nusipirkti brangios ir geros kosmetikos? O gal tai nepadės?

Dėkoju už atsakymą
Pagarbiai
Monika

Atsakymas

Miela Monika,

nuo 25 metų jau reikėtų pradėti naudoti stipresnius kremus, nes organizmas vis mažiau gamina kolageno ir tai padeda atsirasti raukšlėms (tik nemaišykite raukšlių, atsiradusių nuo senėjimo ir mimikos raukšlių nuo raukymosi).

Pabandykite produktus, su kuriais dirba profesionalai, mes turime 3 linijas: KLERADERM (Italija), M120 L.C.B. (Prancūzija), Selvert Thermal (šveicarų, ispanų).

Neparašėte savo odos tipo, todėl aš negaliu patarti, kokius produktus naudoti. Skambinkite man tel.: 215 34 17, parinksime Jūsų odai tinkamus produktus.

Iki, Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.