aA
Klausimas

Labas Andrėja,

noriu tavęs paprašyti patarimo, kaip ištaisyti jau padarytas klaidas. Mano oda labai sausa, ir dar sausėja, tiesiog pasidarė negyva, aplink akis pradėjo ryškėti raukšlės. Noriu paklausti kur Kaune galima efektyviai ir greitai kosmetikos kabinete atstatyti odos drėgmę, gauti išsamios informacijos apie tolimesnę odos priežiūrą, ir kokias kosmetines priemones naudoti. Taip pat noriu paklausti dėl toninių veido kremų ir krempudrų. Koks yra skirtumas, ar tai tik žodžių žaismas ir ką galima tepti aplink akis.

Labai lauksiu Jūsų atsakymo. Ačiū.

Atsakymas

Miela skaitytoja,

Kaune su mūsų kosmetika dirba daug salonų. M-120 L.C.B. mano nuomone labai tiktų odos regeneracijai, nes ji turi labai efektyvią ir plačią gamą. Su šia linija dirba A. Vilkienė (Donelaičio 33, darbo tel: 32 11 63, mob. 868559709). Ji tikrai patars, kaip teisingai prižiūrėti odą ir ką naudoti.

Dėl krempudrų ir toninių veido kremų, tai iš esmės tas pats - skystas tonikas makiažo pagrindas, jo negalima tepti arti akių, nes jis gali užkimšti poras, be to, oda greičiau raukšlėjasi.

iki, Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.