aA
Klausimas

Laba diena,

Norėčiau Jūsų paklausti, ar darote vakarinius makiažus. Jei taip, tai kiek apytiksliai tai kainuotų. Ačiū už atsakymą.

Atsakymas

Makiažo kaina priklauso nuo makiažo sudėtingumo, veido formos, odos tipo, maskavimo sudėtingumo, kliento “pažįstamumo” lygio (atsiprašau kalbininkų už tokius žodžių naujadarus). Pvz., jauna mergina nori vakarinio-klubinio makiažo. Veidukas lygus, maskuoti nėra ką, veido korekcijos nereikia (pudros daug nesunaudoju). Sugaiščiau apie 30-40 min. Tokiu atveju kaina būtų nuo 30 iki 40 litų.

Moteris nuo 40 iki…metų. Veido oda riebi, spalva taisytina, veido forma taip pat. Akys mažos, raukšlelės ir t.t. Sugaištu apie valandą. Gali kainuoti nuo 30 iki 50 litų

Nuotaka… Darau bandomąjį makiažą bent jau savaitę prieš vestuves (geriau ir anksčiau, nes konsultuoju odos priežiūros, paruošimo makiažui klausimais). Bandomojo makiažo kaina – 40-50 litų. Vestuvių dieną atlieku pilną “vakarinį – foto – tele - nuotakos” (vieną sudėtingiausių ir gražiausių makiažų). Kaina svyruotų nuo 50 iki 80 litų.

Bet kuriuo atveju kaina gali kisti į mažesnę pusę. Jei tai pastovūs klientai, kolegos, Delfi Moterims “Visažistės konsultacijos” skaitytojai – geranoriškumas ir nuolaidos.

Sėkmės
Valė

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.