aA
Buvęs Ukrainos milicijos darbuotojas prisipažino nužudęs 19 žmonių. Tarp jo aukų - 4 milicininkai ir 12-os metų mergaitė. Kaip praneša tinklalapis "Korrespondent.net", žudynes jis vykdė trejus metus.
Sulaikytasis - buvęs Donecko srities įgaliotinis Sergejus Dovženka. Jis pats tvirtina keršijęs milicininkams už tai, kad šie mušė jį, sulaikę kaip įtariamą nužudymu.

"Beveik visos žmogžudystės įvykdytos siekiant vieno tikslo - nubausti tuos, kurie iš manęs tyčiojosi. Aš norėjau nubausti "vyresniuosius", - pareiškė S.Dovženka interviu laikraščiui "2000".

Jei tardytojai įrodys, kad S.Dovženka iš tiesų įvykdė šiuos nusikaltimus, tai jau bus antrasis Ukrainoje sugautas maniakas po Anatolijaus Onoprijenkos, nužudžiusio 53 žmones.

1999 metais 39-erių metų A.Onoprijenka buvo nuteistas mirti už ypač žiaurius nužudymus, įvykdytus nuo 1989 iki 1996 metų.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.