aA
Klausimas

Laba diena,

Anksčiau tris metus gyvenau aktyvų lytinį gyvenimą ( 3-4 kartai savaitėje). Tiek pat laiko beveik nepertraukiamai naudojau Cilest kontraceptines piliules. Dabar ( jau apie 10 mėn) nebevartoju piliulių, neturiu aktyvaus lytinio gyvenimo. Fiziškai lyg ir neblogai jaučiuosi, bet per šį laikotarpį svoris labai padidėjo ( 8 kg.). Sportuoju du kartus per savaitę, stengiuosi riboti maistą, bet rezultatų nesimato. Norėčiau paklausti, gal būt čia hormonai taip suveikė, gal vėl pradėti gerti kontraceptines piliules, o gal tik laukti tinkamo partnerio vėl aktyviam lytiniam gyvenimui?

Iš anksto dėkoju
Su pagarba
I.P

Atsakymas

Kontraceptikai negalėjo sukelti tokio svorio kitimo. Gali būti ir nervinio pobūdžio sutrikimas, netekus aktyvaus lytinio partnerio... Sportuokite toliau, tik būtinai skaičiuokite kalorijas. Sėkmės.

Eugenija

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.