aA
Dalis, vos prieš savaitę pasirodžiusio žaidimo „Asheron's Call 2: Fallen Kings“, pirkėjų buvo neteisingai nubausti. Vykdydama griežtą anti-piratinę politiką bendrovė nusprendė uždrausti jungtis prie žaidimo serverio iš pasaulio šalių, kuriose produktas dar nepristatytas.
Žaidimas „Asheron's Call 2: Fallen Kings“ yra on-line tipo žaidimas vaidmenimis, oficialiai pristatytas devyniose pasaulio valstybėse (JAV, Kanadoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje, Olandijoje, Ispanijoje, Japonijoje ir Didžiojoje Britanijoje). Bandantys prisijungti iš kitų valstybių automatiškai atjungiami nuo tarnybinės žaidimo stoties. Nors iš pirmo žvilgsnio tai gan logiškas sprendimas, bet, anot žaidėjų, liko nuskriausti tie, kas „Asheron's Call 2: Fallen Kings“ pirko internetu, elektroninės parduotuvės pristato šį žaidimą į bet kurį pasaulio kampelį, o žaidėjai neturintys kreditinės kortelės registruotos vienoje iš devynių anksčiau išvardytų valstybių negali prisijungti prie serverio.

Internete pasirodė net kaltinimų, kad tokie bendrovės veiksmai „riboja e-prekybos galimybes“, jog šis, iš anksto nenumatytas, apribojimas pažeidžia vartotojų teises.