aA
Moteris, nusprendusi skirtis su savo turtingu vyru, DNR testo pagalba mėgina įrodyti, kad jis jai buvo neištikimas. Nanette Sexton teigia radusi įrodymų, tarp kurių ir paklodes su dėmėmis, kurie privertė ją suabejoti vyro ištikimybe.
DNA
Moteris panoro, kad ant paklodžių rastų dėmių DNR būtų ištirtas laboratorijoje.

Tyrimo ataskaitoje, perskaitytoje skyrybų bylos svarstymo metu praeitą savaitę, teigiama, kad ant paklodžių rasta dviejų žmonių DNR, vienas iš kurių, tikėtina, yra jos vyras, Richardas Bailey.

Beje, Sexton DNR ant paklodžių nerasta, paskelbė Joelas Weissmanas, moters advokatas.

Nepaisant Bailey, buvusio finansų kompanijos prezidento, protestų dėl privatumo teisės pažeidimo, teisėjas nusprendė, kad DNR tyrimas yra priimtinas įrodymas bylos nagrinėjime.

DNR tyrimai paprastai yra naudojami tiriant nusikaltimus bei nustatant tėvystę, tačiau advokatų teigimu, tai pirmasis atvejis, kai DNR tyrimas tampa įrodymo byloje dėl neištikimybės.

“Lenkiuosi prieš moters išradingumą,” prisipažino Robertas Shalhoubas, skyrybų advokatas. “Manau, kad tai didelis žingsnis.”

Sexton tvirtina, kad kita ant paklodžių rasta DNR priklauso trečiajai Bailey žmonai. Bailey advokatai atmetė kaltinimus, o trečioji jo žmona komentarų nepateikė.

Bailey advokatų teigimu, DNR testas dar nieko neįrodo.

“DNR tyrimas tik dar kartą įrodo, kad jos vyras miegojo savo lovoje,” sakė Bailey advokatas Bruce’as Christensenas.

57 metų Sexton ir 74 metų Bailey susituokė 1993-iaisiais.

Pora pasirašė priešvedybinę sutartį, kurioje, beje, paminėta ir sąlyga, kad jei Sexton iškels savo vyrui skyrybų bylą dėl neištikimybės, nesirūpinimo šeima bei blogo elgesio, Bailey kiekvienais metais jai turės mokėti po 180 000 dolerių.

Pasak Bailey šeimos ir advokatų, vyriškis sega Alzheimerio liga, o Sexton, ketvirtoji jo žmona, įtikino vyrą pasirašyti būtent tokią skyrybų sutartį.

Pati Sexton tvirtina, kad Bailey neteko atminties dėl nesaikingo alkoholio vartojimo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.