aA
Asmuo, teisiškai savo vardą pakeitęs į DotComGuy, jau paliko Dalase esančius namus – buvusį interneto komercijos bandymų ir reklamos poligoną. Iš šio namo vyriškis nebuvo iškišęs nosies ištisus metus ir visą tą laiką buvo stebimas dvidešimties kamerų.
DotComGuy
Kaip teigė asmuo, anksčiau vadintas Mitchu Maddoxu, artimiausioje ateityje jis planuoja susigrąžinti sau senąjį vardą bei susituokti su Crystalyn Anne Holubeck, su kuria susipažino DotComGuy interneto svetainėje esančiame pokalbių kambaryje. Tačiau vedybų data kol kas nepaskelbta.

DotComGuy visas jam reikalingas prekes pirkdavo internetu, o gyvenimo smulkmenos buvo perduodamos internetu. Visos 20 kamerų, filmavusios jo būstą, vaizdą transliavo į jo svetainę – "www.DotComGuy.com".

Pats eksperimento objektas teigia, kad jam kartais būdavo nuobodu, bet metai prabėgo pakankamai greitai, nes teko atsakinėti į labai daug žurnalistų laiškų ir klausimų.

Kai kurie šios eksperimentinės programos rėmėjai tikėjosi, kad tai paskatins kitus asmenis dažniau apsipirkti internete, o ne šalia esančioje tradicinėje parduotuvėje.

DotComGuy į visiškai tuščias patalpas įsikėlė 2000 metų sausio 1-ąją dieną ir nebuvo iš ten iškišęs nosies iki pat naujojo tūkstantmečio pradžios.

Vos laikrodžiui išmušus dvyliktą valandą, jis atsisveikino su jo interneto svetainės lankytojais, išėjo iš namų ir nuvažiavo paspirtuku.

Tačiau sklinda gandai, kad programos rėmėjai dėl paskutiniu metu iškilusių finansinių problemų nebenori sumokėti Mitchui Maddoxui eksperimento pradžioje žadėto 100000 JAV dolerių prizo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.