aA
Gyvatės metai - pereinamieji metai pasaulio istorijoje, takoskyra, apsprendžianti ateities vystymosi tendencijas. Baltos Metalinės Gyvatės metai atneša daug nauja, bet tai nėra lengvas vėjelio dvelksmas. Šių metų įvykiai bus įsimintina pamoka žmonijai, ir jeigu žmonės ją išmoks, daugelis pasaulio problemų bus išspręsta.
Gyvatė
Gyvatė
Gyvatė simbolizuoja tikslo paieškas. Valdžia ir žmonės intuityviai jaučia, kad reikia aiškiai apibrėžti savo tikslus.

Metų bėgyje kiekvienas turi rasti savo tikslą. Pirmoje eilėje būtina pusiausvyra tarp disciplinos ir laisvės. Disciplina turi būti laisvanoriška, be jokios prievartos.

2001 m. atsiras naujos tendencijos, nauji herojai, naujos ryškios asmenybės. Atėjo laikas ištraukti žmoniją iš "balos". Tačiau tam bus priešinamasi. Galima žiauri konfrontacija, ypač paskutiniaisiais Gyvatės metų mėnesiais.

2001 m. žmogus galės tiesiogiai bendrauti su Dangumi. Skubėkite daryti gerus darbus: laiko bendrauti su Dangumi liko nedaug. Šiais metais atsivers karminės Durys į pasaulį. Dievų pasiuntiniai gyvens tarp žmonių. Dauguma žmonių supras savo gyvenimo prasmę. Palaipsniui bus atskleista labai daug informacijos. Priešintis šiam procesui beprasmiška.

Pirmą pusmetį Gyvatė pavojinga ir agresyvi, o savo šilumą pademonstruos tik vėlyvą pavasarį ir rudens pradžioje. Kadangi Gyvatė nekenčia kvailių, jos dėka daugelis "veikėjų" apsijuoks ir bus diskredituoti. Gyvatė klastinga. Ji moka išvilioti nenuoširdžius žmones į dienos šviesą. Jeigu žmogus atlieka savo pareigą, jis galės daug pasiekti. Nuoširdūs žmonės gali daug pasiekti ir gauti dovanų iš Išmintingos Gyvatės.

Gyvatės metais sėkmė lydės protingus, nuoširdžius, kuklius ir įžvalgius žmones. Tuos, kurie mato tikslą ir eina į jį doru keliu.

Gyvatės metai

Žiurkėms. Žiurkė šiais metais turi būti atsargi ir apdairi. Tai nėra patys sėkmingiausi jos metai. Intelektualios ir kūrybingos žiurkės daug pasiektų, jeigu visas jėgas sutelktų savęs pažinimui.

Jaučiams. Jaučiams Gyvatės metai nėra palankūs. Padidėja prievartos ir agresijos pavojus. Turintys šeimas jaučiai gali išgyventi vedybinę krizę. Jaučiams viengungiams šiais metais nerekomenduojama kurti šeimą.

Tigrams. Gyvatės metais Tigrai neturėtų dykaduoniauti. Metai palankūs kelionėms, ekspedicijoms, naujiems atradimams.

Triušiams. Triušiams Gyvatės metai labai palankūs, todėl reikia tuo pasinaudoti. Triušiai turėtų daugiau laiko skirti meditacijai ir apmąstymams, praplėsti savo dvasinį akiratį. Palanku rašyti ir leisti knygas, straipsnius, skaityti paskaitas. Teikia sutvirtinti senus draugiškus saitus.

Drakonams. Drakonai gali atsipalaiduoti - viskas klostysis puikiai. Gyvatė draugauja su Drakonu. Ji mėgsta šventinius Drakono fejerverkus.

Gyvatėms. Gyvatė tiesiog privalo pasinaudoti šiais metais, kad sustiprintų savo padėtį visuomenėje, o taip pat ir asmeninę laimę. Ji gali užsiimti kuo tik širdis geidžia. Bet jau sekančiais metais Gyvatės gali patirti didelius sukrėtimus. Todėl reikėtų iš anksto tam pasiruošti. Ypač tai liečia meilės reikalus.

Arkliams. Arkliai gali daug prarasti, ir viskas per meilę. Bet kitaip ir būti negali, nes meilė Gyvatės metais neilgaamžė.

Ožkoms. Ožkos gali linksmintis, bendrauti, o taip pat užsiimti reikalais, kurie seniai jas domina.

Beždžionėms. Beždžionė visada ras sau vietos po saule. Daugeliui žmonių Beždžionės taps ne tik naudingos, bet ir būtinos.

Gaidžiams. Gaidžiais domėsis daugelis žmonių. Bet šeimyninės ir meilės problemos gali sutrukdyti pilnai atskleisti savo potencialą.

Šunims. Šunims Gyvatės metais reikėtų bendrauti su filosofais, išradėjais, išmintingais žmonėmis. Reikėtų daugiau laiko skirti savo vidiniam "aš".

Kiaulėms. Gyvatės metais Kiaulės gali rasti laimę piniguose, o nelaimę - meilėje. Šie metai Kiaulėms atneš daug nerimo jausmų sferoje.

Būrėja Jurga