aA
Vos dieną po "Windows 2000" pristatymo, reklamuojant šią operacinę sistemą, kaip geriausią verslui, korporacija "Microsoft" išleido jos pataisą, pridedančią suderinamumą su 45 populiariais žaidimais.
Suderinamumo pataisa taip pat ištaiso problemas, kylančias su "Iomega Zip" įrenginiais, jungiamais paraleline jungtimi.

Korporacijos atstovai teigia, jog pataisos dėka "Windows 2000" geriau veiks su taikomosiomis programomis. Pačios "Microsoft" sukurtas interneto svetainių kūrimo įrankis "FrontPage 98" yra vienas iš paminėtų sąraše. Tačiau didžiąją sąrašo dalį sudaro žaidimai, pavyzdžiui, "Creature 3", "F22 Lightning III" ir "Mageslayer".

"Microsoft" atstovas spaudai teigė, jog iki šiol korporacija buvo sutelkusi dėmesį į suderinamumą su verslo programomis, tačiau dabar, po dviejų mėnesių bandymų, atsirado galimybė išplėsti ir namų vartotojams skirtų programų suderinamumo bandymus.

"Microsoft" nepateikė kitų suderinamumo pataisų išleidimo grafiko. "Windows 2000" vis dar turi žinomų nesuderinamumo su programomis problemų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.