aA
Trečiadienį iš Skibo pilies teritorijos išvaryti trys fotografai, ieškoję progos padaryti ypatingą nuotrauką apie pasiruošimą Madonnos (Madonos) vestuvėms. Pušynų apsupta Skibo pilis Škotijos šiaurės rytų pakrantėje, kurios teritorija yra daugiau kaip 3 tūkst. ha, itin saugoma, nes paparacams už ypatingą nuotrauką žadamas 100 tūkst. svarų atlygis.
Dornoch
Apsaugininkai ir paparacai jau kuris laikas žaidžia katės ir pelės žaidimą, o minėtiems trims fotografams pirmiesiems pavyko prasmukti pro apsaugą.

Į Dornochą, esantį netoli Skibo pilies, susirinko koks tūkstantis reporterių, fotografų ir operatorių. Po princesės Dianos žūties Madonna tapo labiausiai fotografuojama pasaulio moterimi, todėl "neparadinė" jos nuotrauka fotografui gali reikšti tikrą praturtėjimą.

Apsaugininkai kiaurą parą patruliuoja Skibo pilies teritorijos pakraščiuose ir saugo visus slaptus įėjimus, be to, valdos stebimos infraraudonųjų spindulių kameromis.

Trys fotografai buvo sučiupti nespėję bent kiek prisiartinti prie pilies.

Madonna pageidauja, kad jos vestuvių su britų režisieriumi Guy Ritchie (Gajumi Ričiu) dalyviai būtų visiškai apsaugoti nuo pašalinių akių ir bet kokia kaina mėgina išvengti savo 1985-ųjų jungtuvių su Holivudo žvaigžde Seanu Pennu (Šonu Penu) pasikartojimo. Tada jos sakomus vestuvinius įžadus nustelbė virš galvų skraidančių paparacų sraigtasparnių triukšmas.

Sklando gandai, kad Madonna dėl nepakankamo saugumo nusprendė atšaukti savo sūnaus Rocco krikštynas Dornocho katedroje, kurios turėjo įvykti ketvirtadienį vakare. Tačiau škotų policininkai visą dieną derėjosi su žurnalistais dėl ramaus ir tvarkingo jų darbo.

Į katedros tvorą jau atremtos daugiau kaip 70-ies fotografų kopėčios, o visa bažnyčia nuo pat viršūnės iki pamatų apšviesta galingais prožektoriais.

Kaimiečiai susidomėję stebi, kaip žurnalistai prie katedros rengia nesibaigiančius reportažus ir ima interviu iš visų - pradedant municipaliteto nariais ir baigiant baro padavėjomis. Netoliese esančiame Invernso oro uoste stovyklauja apie 200 fotografų, įamžinančių svečių atvykimą.

Pati Madonna trečiadienį vaikštinėjo pilies apylinkėse su Rocco ir dukterimi Lourdes (Lurdes), o 10-čia metų už ją jaunesnis G. Ritchie prieš vakarėlį su viengungiais draugais medžiojo fazanus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.