aA
Buvęs JAV prezidentas George'as Bushas (Džordžas Bušas) trečiadienį neigė, kad po savo sūnaus pergalės prezidento rinkimuose jaučiasi atkeršijęs Billui Clintonui (Bilui Klintonui), kuris prieš aštuonerius metus "atėmė" iš jo postą.
Bush family
Dabar G. Busho sūnus George'as W. Bushas (Džordžas V. Bušas) yra išrinktasis JAV prezidentas ir sausio 20 dieną po prisaikdinimo pakeis B. Clintoną, kuris į valdžią atėjo 1992-ųjų rinkimuose nugalėjęs vieną kadenciją dirbusį vyresnįjį Bushą.

"Prašom patikėti, tai joks kerštas", interviu "FOX News Channel" apie dabartinių rinkimų baigtį sakė G. Bushas. Pasak jo, pastarieji aštuoneri metai buvo laimingiausi jo gyvenime ir po sūnaus pergalės jis slapta negalvojąs, kad tai saldus kerštas.

Tačiau buvęs prezidentas sutiko, kad jį ir jo žmoną Barbarą vargino penkias savaites trukęs neaiškumas dėl Floridos balsavimo biuletenių perskaičiavimo. Beje, jaunesnysis poros sūnus Jebas Bushas (Džebas Bušas) yra Floridos valstijos gubernatorius.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.