aA
Nukentėję nuo Lietuvos vagišių, antradienį į policijos pareigūnus kreipėsi trys užsieniečiai. Vagišių grobis buvo nemenkas - kiekvienas iš atvykėlių patyrė daugiau kaip po 30 tūkst. litų nuostolių.
Thief
Vagys išnešė televizorius, magnetofonus, stambias pinigų sumas. Ilgapirščiai susigundė netgi lėktuvo bilietais į JAV.

Pasak Policijos departamento, a ntradienį į Palangos policijos komisariatą kreipėsi 61 metų JAV pilietis J. M.

Jis pranešė, kad pirmadienio vakarą 23 val. 30 min. Gintaro gatvėje esančiuose poilsio namuose "Nevėžis", iš nuomojamo kambario buvo pavogtas nešiojamas kompiuteris, vaizdo kamera, rankinė, JAV piliečio pasas, kelionės čekiai, 1 500 JAV dolerių, 10 kreditinių kortelių. Vagys išnešė ir lėktuvo bilietus į JAV.

Užsienietis patyrė 32 200 litų materialinių nuostolių. Vagys į poilsio namų kambarį pateko, išdaužę lango stiklą.

Antradienį į Vilniaus miesto vyriausiąjį policijos komisariatą (VPK) kreipėsi Lietuvos ir Didžiosios Britanijos pilietybę turintis 41 metų A. L.

Jis pareiškė, kad praėjusį penktadienį, išlaužus jo buto duris Žygio gatvėje, buvo pavogtas televizorius, vaizdo magnetofonas, vaizdo kamera, muzikinis centras, paauksuotas laikrodis, 2 500 svarų sterlingų bei automobilio "Audi A6" dokumentai.

A. L. patyrė 35 200 litų materialinių nuostolių.

Į Marijampolės policiją antradienį kreipėsi apvogtas rusas.

33 metų atvykėlis J. G. pareigūnams pasakojo, kad per išgertuves bute Bažnyčios gatvėje iš jo buvo pavogta 8 439 JAV dolerių, 300 litų ir mobiliojo ryšio telefonas. Per vagystę rusas patyrė 34 600 litų materialinių nuostolių.

Pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė 33 metų įtariamąją E. N.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.