aA
Pirmadienio vakarą viename sostinės boulingo klubų susirinko apie 100 žurnalistų. Po dviejų varžybų turų buvo išaiškinta ir nugalėtojų komanda, kurios lyderis - visuomenei gerai žinomas žurnalistas, ūkio ministro atstovas spaudai Darius Lukoševičius.
  • Nuvylė prizai
  • Ekstravagantiškos moterys
  • Įtarė korupciją

    Renginį žurnalistams suorganizavo bendrovės "Mineraliniai vandenys" ryšiams su visuomene atstovas Tomas Juknevičius. Spaudos, radijo ir televizijos žurnalistams buvo paruošti ne tik boulingo takeliai, bet ir vaišės - daržovių mišrainės su mėsa bei žuvimi, sumuštiniai su ikra, mėsos vyniotiniais ir taurės pripildytos vaisių.

    Kad visą vakarą užtektų jėgų, boulingo klube netrūko ir vyno, šampano bei konjako. Prieš Kalėdas žurnalistams surengtoje šventėje ketvirtosios valdžios atstovai laiką leido ypač linksmai.

    Nuvylė prizai

    Nors iš redakcijų dalyvavo ne po vieną atstovą, žurnalistai traukė burtus, kokiame ture ir prie kokio takelio mėtys kamuolį.

    Kiekvieną komandą sudarė šeši žmonės. Tik prasidėjus žaidimui, buvęs BTV žinių vedėjas D.Lukoševičius savo komandos žaidėjus nuolat palaikė nelietuviškai šūkaudamas: "Perfekto!".

    Jau vėliau, laimėjęs pirmąją vietą, D.Lukoševičius juokėsi, kad laimėtojams nuolat atitenka patys prasčiausi prizai. Tuo greitai įsitikino ir visa nugalėtojų komanda, kuriai atiteko kuponai su 30 procentų nuolaida apsipirkti parduotuvėse "Apranga".

    Boulingo asų komandoje, be D.Lukoševičiaus, daugiausiai taškų pelnė LNK televizijos žurnalistė Jolanta Svirnelytė, Žemės ūkio ministerijos viešųjų ryšių atstovė Neringa Gaidytė, Lietuvos radijo žurnalistė Gražvyda Grigaitė, žurnalo "Mažylis" dizaineris Audrius Baltrušaitis bei parduotuvės "Apranga" pardavimų direktorė Ilona Šimkūnienė.

    Ekstravagantiškos moterys

    Stilingiausios vakaro žaidėjos titulas atiteko vienai laimėtojų, LNK televizijos žurnalistei J.Svirnelytei. 26 metų mergina, daugelį metų lankanti karatė treniruotes, į varžybas atėjo pasipuošusi ryškiai geltonomis kelnėmis bei tokios pačios spalvos palaidine be rankovių. Ekstravagantiškajai LNK žurnalistei buvo įteiktas dar ir raudonas lietsargis.

    Ekstravagantiškumu J.Svirnelytei nenusileido ir žurnalo "Laima" vyriausioji redaktorė Gitana Bukauskienė bei Lietuvos televizijos žurnalistė Laima Janušonytė.

    G.Bukauskienė vilkėjo tamsiai rudos spalvos kelnes, kurių galai buvo papuošti šviesiai rudos spalvos kailiukais. Sporto temas gvildenanti žurnalistė L.Janušonytė boulingo varžybose dėvėjo rudas odines kelnes bei berankovę rusvos spalvos megztą palaidinukę.

    Įtarė korupciją

    Nors vakaro organizatoriai išaiškino nugalėtojus, pralaimėjusiųjų nebuvo, mat žurnalistai buvo pamaloninti daugybe titulų.

    Sportiškiausia mamyte tapo dienraščio "Lietuvos rytas" žurnalistė Laisvė Radzevičienė, kuri į varžybas atsivedė dukrą Augustą. Paskutinę vietą iškovojusi komanda buvo pagerbta mineralinio vandens buteliais.

    Tokius titulus išgirdęs dienraščio "Lietuvos rytas" fotografas Jonas Staselis per apdovanojimus nuolat skandavo: "Korupcija!".

  • BNS
    Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.