aA
Neseniai buvo areštuota trijulė, įsibrovusi į kriptą, nusiaubusi prieš 15 metų palaidotų žmonių kapus, iš stuburo slankstelių dariusi “karolius” ir pozavusi nuotraukoms “Hamleto stiliumi”.
Brostolio teisme buvo pareikšta, kad trijulė nusiaubė seną kriptą, kurioje buvo palaidoti 34 žmonių kūnai.

Įtariamieji buvo areštuoti, kai vieno prekybos centro apsaugos darbuotojai netyčia rado vieno iš trijulės, 17-mečio vaikino, nuotraukas, kuriose jis pozavo su žmogaus kaukole.

Beje, panaši scena yra Viljamo Šekspyro “Hamlete”, kur pagrindinis herojus paima į rankas teismo juokdario kaukolę ir taria: “Alasas, vargšas Jorikas, aš jį gerai pažinojau.”

38 metų Maxine Burridge buvo įkalinta 12-ai mėnesių, o 17-metis jos bendrininkas – 10-čiai mėnesių, o 21 metų Simonui Gibsonui, grupuotės lyderiui, buvo paskirta 18 mėnesių laisvės atėmimo bausmė.

Teisėjui buvo pasakyta, kad Gibsonas kenčia nuo Aspergerio sindromo, kuris pasireiškia žavėjimusi mirtimi ir nesugebėjimu suprasti žmonių reakcijos į jo veiksmus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.