aA
"Lietuvos telekomo" vadovas Tapio Paarma (Tapijus Parma) žada ateityje nekomentuoti melagingų pareiškimų apie jo asmenį, o pasinaudoti įstatymuose numatytomis galimybėmis apginti savo teises bei teisėtus interesus.
Tapio Paarma
Tapio Paarma
Šį mėnesį Seimo Naujosios sąjungos frakcijos seniūnas Gediminas Jakavonis pareiškė, kad T. Paarma prieš kelerius metus dirbdamas Latvijos telekomunikacijų bendrovėje "Lattelecom" dėl įgaliojimų viršijimo akcininkų buvo atleistas iš darbo.

Pirmadienį išplatintame pareiškime spaudai T. Paarma dar kartą pareiškė, jog neigia kaltinimus dėl jo, kaip "Lattelecom" vadovo, veiklos.

Praėjusią savaitę Seimo Naujosios sąjungos frakcijos seniūnas Gediminas Jakavonis iš dalies atsiėmė kaltinimus.

"De jure" jis (T. Parma - BNS) buvo atleistas akcininkų", pripažino G. Jakavonis.

Naujosios sąjungos frakcijos seniūnas paskelbė dalinį paneigimą, gavęs T. Paarmos laišką, reikalaujantį paneigti kaltinimus.

Tačiau tuo pat metu G. Jakavonis pareiškė, jog "negalima nepaminėti, kad T. Paarma dirbo "Latvijos telekome" tuo metu, kai buvo sudarinėjamos sutartys su investuotojais.

G. Jakavonio teigimu, dėl sutarčių buvo iškeltos bylos, kurios tebesitęsia iki šiol, ir kurios "vienareikšmiškai vertinamos kaip skandalai".

Tačiau pirmadienį išplatintame pareiškime T. Paarma neigia ir šiuos kaltinimus.

"Įmonėje "Latvijos telekomas" pradėjau dirbti jau po to, kai sutartys su investuotojai buvo pasirašytos. Todėl pareiškimai, siejant mano vardą su skandalingu atšaukimu iš pareigų, tariamai skandalingomis sutartimis ir iškeltomis bylomis, yra neteisingi ir klaidinantys visuomenę, be to, jie padarė didelę žalą mano reputacijai", teigiama T. Paarmos pareiškime.

"Aš neketinu ateityje viešai komentuoti panašių melagingų pareiškimų, susijusių su mano asmeniu, tačiau pasinaudosiu Lietuvos Respublikos įstatymuose numatytomis galimybėmis apginti savo teises bei teisėtus interesus", įspėja "Lietuvos telekomo" vadovas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.